Kleuradvies op maat

Wie raakt er niet onder de indruk van alle nieuwe kleuren en trendy materialen die elk seizoen weer geïntroduceerd worden en wie wil dan ook graag deskundig kleuradvies? Het kan namelijk best lastig zijn om een kleurkeuze te maken, wanneer je een nieuwe interieurlook wilt. De ervaring van Schildersbedrijf Multi Colore helpt je door middel van een gedegen kleuradvies, zodat je deze keuze makkelijker en beter kunt maken.

Inspirerend kleuradvies

Vaak kies je een kleur op basis van het seizoen. Na de winter wil je de lente binnen kunnen voelen en kies je vaak voor frissere kleuren. In de zomer zoek je verkoeling en hebben blauwtinten de overhand. In het najaar kun je wel wat vrolijkheid in huis gebruiken, bij alle vallende blaadjes en regen die met regelmaat tegen het raam tikt. Dan zijn warme aardetinten weer welkom in het interieur. Je gaat echter niet elk seizoen de kleur op je muur aanpassen. En dus helpt Schildersbedrijf Multi Colore je om een geschikte kleur te kiezen aan de hand van een kleuradvies, waarbij je zelf de attributen aanpast naar gelang het seizoen. Denk aan attributen als kussens, vazen, kunst aan de muur, kaarsen, spiegels of vloerkleden, waarmee je sfeer creëert. Hiermee kun je eindeloos kleuraccenten aanbrengen, als je eenmaal de juiste kleur op de muur hebt.

Kleur jij je interieur met je huidige inrichting of met geheel nieuw meubilair?

Bij het kleuradvies houden we natuurlijk rekening met jouw wensen. Ben je van plan om je bestaande meubels in je nieuwe look te verwerken? Of wil je het groter aanpakken en de metamorfose compleet maken met nieuw meubilair, lampen en andere inrichtingselementen? Bij het samenstellen van je programma van eisen neemt Schildersbedrijf Multi Colore al deze wensen en eisen mee. Je bent bij ons aan het juiste adres voor het kleuren van je interieur.